Nyári szünet

Július 4-től iskolánk nyári szünetet tart. A szünidő alatt minden szerdán ügyeleti napot tartunk 9 és 13 óra között. A tanévkezdés eseményeiről és időpontjairól honlapunkon fogunk tájékoztatást adni.

Mindenkinek kellemes nyarat kívánunk!

BMSZC FELNŐTTKÉPZÉSI KÖZPONT

A Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Felnőttképzési Központja az alábbi tanfolyamokat indítja:

Múltidéző

Amint azt az érintettek nagyon jól tudják, nálunk ma van a beiratkozás a 9.évfolyamra. Ennek alkalmából megosztjuk az alábbi felvételi értesítőt 1961-ből. Lakatot és munkaköpenyt már rég nem kérünk, ahogy az egyensapkát sem, de a zöld tornanadrág fehér trikóval még elvárt.

Gábor Dénes Számítástechnikai Emlékverseny

Gábor Dénes Számítástechnikai Emlékversenyen programozói kategóriában Aranyos Kristóf (11.b) 3. helyezést ért el. Felkészítő tanára: Beregszászi Zoltán. Gratulálunk!

Simonyi Elektrotechnika Verseny

A 2016. június 3-4-én 26. alkalommal megrendezett Simonyi Károly Elektrotechnika Versenyen II. helyezést ért el iskolánk első csapata, melynek tagjai: Rieth László 10.b, Varga Máté és Varga Kristóf 10.e. A második csapat, Gazsó Ákos 10.b, Aoua Ádám és Szabó Viktor 10.a pedig IV. helyezést ért el. Az egyéni versenyben Rieth László II., Varga Máté III., Varga Kristóf pedig VI. helyezett lett.

Országos fizikaverseny sikerek

A 35. Mikola Sándor Országos Tehetségkutató Fizikaverseny döntőjében, szakközépiskolai kategóriában 9. évfolyamon a dobogó első két fokára iskolánk tanulói állhattak. Kósa György Máté (9.a) I., Németh Csilla (9.e) pedig II. helyezett lett!

Tájékoztató a 9. évfolyamra felvételt nyert tanulók szülei számára

Gratulálunk gyermeke sikeres felvételi eredményéhez! Kérjük, hogy a részletek megbeszélése céljából – amennyiben lehetséges – mindkét szülő szíveskedjen megjelenni az első összevont középfokú tanulmányokat megindító szülői értekezleten, 2016. május 24-én (kedden) 17 órakor.

Tájékoztatásul közöljük, hogy az értekezlet minimum 120 percig tart, mely után a felmerülő kérdésekre is válaszolunk.

Akik postai úton már megkapták az értesítést, és telefonon visszajeleztek, nincs más teendőjük.

Ballagási ünnepség 2016.

"Önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legfélelmetesebb felfedezés és a legtanulságosabb találkozás."(Márai Sándor)

FEGYIÖK Dzsembuli aranyérem

Ferencvárosi Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat (FEGYIÖK) szervezésében kosárlabdameccseken mérhették össze tudásukat a nevező csapatok. A Dzsembulit a Közgazdasági Politechnikum tornatermében tartották április 22-én. Az egyéb színes programokkal tarkított versenyt iskolánk 11.b osztályos tanulóiból álló csapat nyerte meg.

Köszöntés

Üdvözöljük a 100 éves Puskás Technikum megújult honlapján!

 

 

 

 

Puskás Panoráma

 

Kiváló érettségiztető vizsgahely

 

A Nemzeti Tehetségsegítő Tanács által Akkreditált Kiváló Tehetségpont

 

Tehetség.hu

 

A Cetntroszet TISZK tagja

 

Budapest