Tanévkezdés

Kedves Diákok! Tisztelt Szülők!

A tanévben először az első tanítási napon, szeptember 1-jén (csütörtökön) 7:50-kor kell megjelenni az iskolában. Ezen a napon osztályfőnöki órák, munkavédelmi tájékoztatók lesznek. Aznap kerül sor a tankönyvek kiosztására is. Táskát, tollat, jegyzetfüzetet minden diák hozzon magával!

A javítóvizsgák időpontja: 2016. augusztus 30. kedd

Megjelenés 8:30 órakor, a vizsga kezdete 9:00 óra.

Imre Géza újabb érmet szerzett Rioban!

Egyéniben szerzett ezüstérme után Imre Géza, iskolánk korábbi tanulója újra dobogóra állhatott Rioban. Ezúttal bronzérmes lett a párbajtőrcsapat tagjaként. Gratulálunk nekik!

Nyári szünet

Július 4-től iskolánk nyári szünetet tart. A szünidő alatt minden szerdán ügyeleti napot tartunk 9 és 13 óra között. A tanévkezdés eseményeiről és időpontjairól honlapunkon fogunk tájékoztatást adni.

Mindenkinek kellemes nyarat kívánunk!

Múltidéző

Amint azt az érintettek nagyon jól tudják, nálunk ma van a beiratkozás a 9.évfolyamra. Ennek alkalmából megosztjuk az alábbi felvételi értesítőt 1961-ből. Lakatot és munkaköpenyt már rég nem kérünk, ahogy az egyensapkát sem, de a zöld tornanadrág fehér trikóval még elvárt.

Gábor Dénes Számítástechnikai Emlékverseny

Gábor Dénes Számítástechnikai Emlékversenyen programozói kategóriában Aranyos Kristóf (11.b) 3. helyezést ért el. Felkészítő tanára: Beregszászi Zoltán. Gratulálunk!

Simonyi Elektrotechnika Verseny

A 2016. június 3-4-én 26. alkalommal megrendezett Simonyi Károly Elektrotechnika Versenyen II. helyezést ért el iskolánk első csapata, melynek tagjai: Rieth László 10.b, Varga Máté és Varga Kristóf 10.e. A második csapat, Gazsó Ákos 10.b, Aoua Ádám és Szabó Viktor 10.a pedig IV. helyezést ért el. Az egyéni versenyben Rieth László II., Varga Máté III., Varga Kristóf pedig VI. helyezett lett.

BMSZC FELNŐTTKÉPZÉSI KÖZPONT

A Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Felnőttképzési Központja az alábbi tanfolyamokat indítja:

Országos fizikaverseny sikerek

A 35. Mikola Sándor Országos Tehetségkutató Fizikaverseny döntőjében, szakközépiskolai kategóriában 9. évfolyamon a dobogó első két fokára iskolánk tanulói állhattak. Kósa György Máté (9.a) I., Németh Csilla (9.e) pedig II. helyezett lett!

Köszöntés

Üdvözöljük a 104 éves Puskás Technikum honlapján!

 

 

 

 

 

Puskás Panoráma

 

Kiváló érettségiztető vizsgahely

 

A Nemzeti Tehetségsegítő Tanács által Akkreditált Kiváló Tehetségpont

 

Tehetség.hu

 

A Cetntroszet TISZK tagja

 

Budapest