Koszorúzás Újbudán

  • Megjelent: 17 November 2017

A XI. kerületi Szombathelyi téren található Puskás Tivadar szobrot, mely Szathmáry Gyöngyi Munkácsy-díjas szobrászművész alkotása, iskolánk mellett a Magyar Villamos Művek Zrt., a Paksi Atomerőmű Zrt., a Magyar Elektrotechnikai Egyesület és a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület alapította. A szobrot 2009 novemberében avattuk fel közösen, azóta minden évben a felállítás évfordulóján ünnepélyes keretek közepette megkoszorúzzuk névadónk szobrát.

Digitális iskola, módszertan a gyakorlatban - nyílt nap

  • Megjelent: 8 November 2017

A Budapesti Pedagógiai Oktatási Központ 2017. november 13-17. között szervezi meg az Őszi Pedagógiai Napokat, amelynek keretében iskolánk digitális iskola, módszertan a gyakorlatban címmel nyílt napot tart november 15-én (szerdán) minden érdeklődő számára, A részvételhez nem szükséges előzetes regisztráció!

Mister Matematika és a Puskás Technikum

  • Megjelent: 26 October 2017

Obádovics József Gyula természettudományi és műszaki doktor, a matematika tudományok kandidátusa, a magyar számítástechnika-oktatás egyik megteremtője, akinek több kiadást megélt matematika tankönyve országszerte ismert fogalommá vált, idén egy életrajzi kötetet jelentetett meg. A könyv kapcsán a Vasárnapi Hírek készített vele egy interjút, amelyben iskolánkat is megemlíti:

Felvételi előkészítő időpontjai

  • Megjelent: 29 September 2017

Tisztelt Szülők, kedves Nyolcadikosok!

Felvételi előkészítőt indítunk. A foglalkozások hétfőnként 15 órától kezdődnek és 2x45 percesek. A foglakozások témája hetenként váltakozó, tehát egyik héten matematika, a másik héten szövegértés. Az első alkalom október másodikán lesz, de bármikor be lehet kapcsolódni. Az előkészítő díjtalan.

Időpontok (tájékoztató jellegűek):