EDIR-es honlapunk az alábbi címen érhető el: https://puskas.bmszc.hu/


Ingyen tanulhat! Felnőttoktatás keretében induló képzéseinkre ITT jelentkezhet!

Kérdés esetén a +3670/502-3097 számon érdeklődhet munkanapokon 8-16:30 között.

Puskás öregdiákunk a Hungarian Darts Trophyn!

  • Megjelent: 16 September 2023

2023. szeptember 22-24. között Budapesten rendezik meg a professzionális darts sport legmagasabb szintű versenysorozatának újabb fordulóját a Hungarian Darts Trophy-t. A PDC European Tour soron következő állomásán a négy legjobb magyar játékos is elindul. Jagicza Gábor (2006-ban érettségizett a Puskásban) is bekerült a magyar válogatottba! Gratulálunk, és sok sikert kívánunk neki!

Tanévkezdés

  • Megjelent: 21 August 2023

Kedves Diákok! Tisztelt Szülők!

Az első tanítási napon, szeptember 1-jén (pénteken) 7:45-kor kell megjelenni az iskolában minden tanulónak (kivéve a 2/14. évfolyam).

Ezen a napon osztályfőnöki órák és munkavédelmi tájékoztatók lesznek, valamint kiosztjuk a tankönyveket. Táskát, tollat, jegyzetfüzetet minden diák hozzon magával! A felsőbb évesek a bizonyítványukat se felejtsék otthon! Nem kell ünneplőruhában jönni.

Kedves 2/14. évfolyamos végzős diákjaink!

  • Megjelent: 12 August 2023

A sikeresen teljesített érettségi vizsgák után még egy szakmai év vár rátok, melyre a beiratkozás augusztus 30-án, szerdán 8:00 órától lesz a Puskás Technikumban. Kérjük, a középiskolai bizonyítványotokat, személyazonosságot igazoló okmányotokat feltétlenül hozzátok magatokkal, valamint jegyzetfüzetet és íróeszközt!