Rangos díjat nyert Szűcs Matyi

A 2014/2015-ös évadban 10. születésnapját ünneplő Művészetek Palotája negyedik alkalommal hirdette meg fotó- és videopályázatát középiskolás diákok, egyetemi, főiskolai hallgatók számára.

Tudományok és művészet: első helyezés

Fizika a tudományokban és a művészetben verseny, a Budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumban rendezett döntőjében mindkét csapatunk, megosztva az első helyen végzett. A csapatok tagjai: Antal Zsigmond 9.a, Füleki Dániel 9.a, Varga Kristóf 9.e, Varga Máté 9.e és Varsányi Dávid 9.a. Felkészítő tanáraik: Valentné Albert Éva és Torma Károly.

Szép sikerek a Budó Ágoston Fizika Feladatmegoldó Versenyen

A Szegedi Tudományegyetem által szervezett Budó Ágoston Fizikai Feladatmegoldó Versenyen iskolánk tanulói kiemelkedő eredményt értek el.

Becsey Ákos      13. e osztály       1. helyezés

Bordás Balázs    10. b osztály      2. helyezés

Filmpályázat

A filmpályázatra beérkezett filmek már megtekinthetőek a YouTube Puskás Televízió csatornáján, a tálentum lejátszási lista alatt, vagy itt az oldalon, jobb oldalt beágyazva. Érdemes megtekinteni őket, mert bár kevés pályamunka érkezett, de azok annál színvonalasabbak! Bátran nyomjatok like-ot, ha tetszik, kommenteljetek, osszátok meg!

Köszöntés

Üdvözöljük a 100 éves Puskás Technikum megújult honlapján!

 

 

Puskás Panoráma

 

Kiváló érettségiztető vizsgahely

 

A Nemzeti Tehetségsegítő Tanács által Akkreditált Kiváló Tehetségpont

 

Tehetség.hu

 

A Cetntroszet TISZK tagja

 

Budapest