EDIR-es honlapunk az alábbi címen érhető el: https://puskas.bmszc.hu/


Ingyen tanulhat! Felnőttoktatás keretében induló képzéseinkre ITT jelentkezhet!

Kérdés esetén a +3670/502-3097 számon érdeklődhet munkanapokon 8-16:30 között.

Édes anyanyelvünk verseny

  • Megjelent: 19 October 2023

Az Édes anyanyelvünk verseny 2023. október 13-án kezdődött döntőjében iskolánk tanulója, Bekő Dávid Attila Sátoraljaújhely város emlékplakettjét nyerte el, valamint a versenyen nyújtott kiváló írásbeli és szóbeli teljesítményéért a Kazinczy Ferenc Társaság különdíját és a Tokaj-Hegyalja Egyetem jutalmát kapta. Óriási elismerés mind! Iskolánk másik tanulója, Ulelay Sámuel Hunor is remekül teljesített a versenyen, őt is dicséret illeti a kiváló munkájáért, szorgalmáért. Felkészítette őket: Moravcsik Katalin tanárnő.

Nyílt napok

  • Megjelent: 10 October 2023
Szívesen biztosítunk lehetőséget arra, hogy az érdeklődő tanulók, szüleik és tanáraik betekintést nyerjenek iskolánk életébe. Nyílt napok időpontjai:
  • október 25.
  • november 22.
A nyílt napokra előzetes regisztráció szükséges, melynek felülete egy héttel az esemény előtt lesz elérhető.
 
Programtervezet:

    Puskás öregdiákunk a Hungarian Darts Trophyn!

    • Megjelent: 16 September 2023

    2023. szeptember 22-24. között Budapesten rendezik meg a professzionális darts sport legmagasabb szintű versenysorozatának újabb fordulóját a Hungarian Darts Trophy-t. A PDC European Tour soron következő állomásán a négy legjobb magyar játékos is elindul. Jagicza Gábor (2006-ban érettségizett a Puskásban) is bekerült a magyar válogatottba! Gratulálunk, és sok sikert kívánunk neki!