Tanévkezdés 2014/15

Az új tanévvel kapcsolatos információkat alább olvashatják:

Ballagás 2014

A 12. a osztály, osztályfőnök: Szabó László

 

A 12. b osztály, osztályfőnök: Mészáros József

Pótfelvételi a Puskásban

Iskolánk rendkívüli felvételi eljárást ír ki.
A részletekért kattintson!

Végleges felvételi jegyzék

Az alábbi táblázatban közzé tettük a felvételt nyert tanulók listáját. A megtekintéshez kattintson a További információ linkre.

Harmadik helyezés a Mikola fizikaversenyen

Menich Péter, a Puskás Tivadar Távközlési Technikum Infokommunikációs Szakközépiskola 11. e osztályos diákja harmadik helyezést ért el a szakközépiskolák 10. évfolyama számára rendezett Mikola Sándor Országos Tehetségkutató Fizikaverseny döntőjében. Eredményéhez ezúton is gratulálunk!

Első helyezés a Mikola fizikaversenyen

Bordás Balázs, a Puskás Tivadar Távközlési Technikum Infokommunikációs Szakközépiskola 9. b osztályos diákja első helyezést ért el a 9. évfolyam számára rendezett 33. Mikola Sándor Országos Középiskolai Tehetségkutató Fizikaverseny országos döntőjében, a szakközépiskolások között. Eredményéhez ezúton is gratulálunk!

Ismét két emlékérem a Kazinczy-versenyen

Iskolánk két diákja, Répási Gábor (10. b) és Kelemen Viktor (11. e) is Kazinczy-emlékérmet kapott a Szép Magyar Beszéd Verseny győri döntőjében. Eredményükhöz ezúton is gratulálunk!

Második helyezés a SZÉTV döntőjében

Radványi Patrik Tamás, a Puskás Tivadar Távközlési Technikum Infokommunikációs Szakközépiskola 12. b osztályos diákja második helyezést ért el a Szakmacsoportos Szakmai Előkészítő Érettségi Tantárgyak Versenye (SZÉTV) döntőjében, elektronikai alapismeretek tantárgyban. Eredményéhez ezúton is gratulálunk!

Első helyezés az országos helyesírási versenyen

Halmágyi Erika, a Puskás Tivadar Távközlési Technikum Infokommunikációs Szakközépiskola 13. e osztályos diákja első helyezést ért el az Implom József Középiskolai Helyesírási Verseny Kárpát-medencei döntőjén, szakközépiskolai kategóriában. Eredményéhez ezúton is gratulálunk!

Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyek - statisztika

Neuwirth Gábor oktatáskutató évtizedek óta figyelemmel kíséri az iskolák hazai és nemzetközi versenyeken elért eredményeit.

A kutatás anyagából kitűnik, hogy Iskolánk több tárgyból is igen előkelő helyen áll a rangsorban.

Köszöntés

Üdvözöljük a 100 éves Puskás Technikum megújult honlapján!

 

 

Puskás Panoráma

 

Kiváló érettségiztető vizsgahely

 

A Nemzeti Tehetségsegítő Tanács által Akkreditált Kiváló Tehetségpont

 

Tehetség.hu

 

A Cetntroszet TISZK tagja

 

Budapest