Szép sikerek a Budó Ágoston Fizika Feladatmegoldó Versenyen

A Szegedi Tudományegyetem által szervezett Budó Ágoston Fizikai Feladatmegoldó Versenyen iskolánk tanulói kiemelkedő eredményt értek el.

Becsey Ákos      13. e osztály       1. helyezés

Bordás Balázs    10. b osztály      2. helyezés

Filmpályázat

A filmpályázatra beérkezett filmek már megtekinthetőek a YouTube Puskás Televízió csatornáján, a tálentum lejátszási lista alatt, vagy itt az oldalon, jobb oldalt beágyazva. Érdemes megtekinteni őket, mert bár kevés pályamunka érkezett, de azok annál színvonalasabbak! Bátran nyomjatok like-ot, ha tetszik, kommenteljetek, osszátok meg!

Országosan a legjobbak között!

A 2014. évi 10. évfolyamos kompetenciamérés eredményei alapján iskolánk, a Puskás Tivadar Távközlési Technikum Infokommunikációs Szakközépiskola tanulói országosan a legjobbak között vannak.

Matematikai készségek terén tanulóink a szakközépiskolák körében országosan a legjobb öt között vannak. Valamennyi iskolatípust figyelembe véve is a legjobbakkal versenyeznek.

Kazinczy Szép Magyar Beszéd Verseny

Kovács Dominik 12.a és Terpecz Gergely 12.b osztályos tanulóink a Kazinczy Szép Magyar Beszéd Verseny országos döntőjébe jutottak. A megmérettetés áprilisban lesz. Tanáraik: Karner Judit és Szabó Miklós. Gratulálunk!

Implom József Középiskolai Helyesírási verseny

Ádám István Zoltán 13.e osztályos tanulónk az Implom József Középiskolai Helyesírási Verseny Kárpát-medencei döntőjében 11. helyezést ért el. Tanára: Szabó Miklós. Gratulálunk!

Köszöntés

Üdvözöljük a 100 éves Puskás Technikum megújult honlapján!

 

 

Puskás Panoráma

 

Kiváló érettségiztető vizsgahely

 

A Nemzeti Tehetségsegítő Tanács által Akkreditált Kiváló Tehetségpont

 

Tehetség.hu

 

A Cetntroszet TISZK tagja

 

Budapest