A középiskolai felvételi hivatalos végeredménye

Megérkezett a középiskolai felvételi hivatalos végeredménye. Az adott tagozatra felvételt nyert tanulókat x-szel jelöltük. Mindenkinek gratulálunk a sikeres felvételijéhez!

Kérjük, továbbra is kísérjék figyelemmel hirdetményeinket, hogy a szülői értekezletről, tájékoztatóról, valamint a beiratkozás időpontjáról és menetéről időben értesüljenek.

 

FEGYIÖK Dzsembuli aranyérem

Ferencvárosi Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat (FEGYIÖK) szervezésében kosárlabdameccseken mérhették össze tudásukat a nevező csapatok. A Dzsembulit a Közgazdasági Politechnikum tornatermében tartották április 22-én. Az egyéb színes programokkal tarkított versenyt iskolánk 11.b osztályos tanulóiból álló csapat nyerte meg.

Jedlik Ányos Országos Fizikaverseny

Rieth László 10.b osztályos tanulónk harmadik helyezett lett a Jedlik Ányos Országos Fizikaverseny döntőjében. Felkészítő tanára: Alapiné Ecseri Éva. Gratulálunk!

SZÉTV 2016 - két dobogós helyezés

A Szolnoki Műszaki Szakképzési Centrum által megrendezett Szakmacsoportos Szakmai Érettségi Tantárgyak Versenyén (SZÉTV), az elektrotechnika-elektronika szakmacsoport 30 fős döntőjébe idén 12 tanulónk jutott be. Akárcsak tavaly, idén is két dobogós helyet szereztek meg diákjaink. Cicer Csaba (12.b) második, Kátai Viola Mária (12.a) pedig harmadik helyezést ért el.

Szép Magyar Beszéd verseny

A Szép Magyar Beszéd verseny döntőjében mindkét tanulónk sikeresen szerepelt: Szőcs Andrea (10.e) Kazinczy-érmet kapott, Kátai Viola (12.a) pedig elnyerte az Anyanyelvápolók Szövetsége különdíját!

Felkészítő tanáraik: Szabó Miklós és Karner Judit. Mindannyiuknak gratulálunk!

Budapest100 ajánló

2016 áprilisában a pesti Nagykörút lesz a Budapest100 helyszíne és témája. A 2011 áprilisában indult városi civil ünnep eredetileg az épp 100 éves budapesti házak közös ünneplését szervezte minden évben, az év 100. napjához legközelebb eső hétvégén.

Szakmák éjszakája - április 15.

Idén először kerül megrendezésre a Szakmák éjszakája. A múzeumok és kutatók éjszakája mintájára megálmodott rendezvény országszerte több helyszínen várja az érdeklődőket. Célja, hogy színes és szórakoztató, interaktív programok segítségével mutassa be az egyes szakmákat, pályaválasztáson gondolkodóknak a lehetséges foglalkozásokat, életpályákat.

Talentum heti beszámoló

Idén is sikerrel megrendeztük a Talentum hetet. A tavaszi szünet utáni csonka hét három napján különböző tudományos, ismeretterjesztő és szórakoztató programokkal készültünk diákjaink számára. Reményeink szerint az ilyen és ehhez hasonló programok olyan közösségi élményeket nyújtanak, melyek kellőképpen színesítik és elmélyítik a résztvevők egymáshoz, valamint a Puskáshoz fűződő kapcsolatait.

Talentum heti izelítő

Március 30. - Tudományos diáknap

érdekes előadásokkal.

Március 31. - Ki Mit Tud

iskolai tehetségkutató.

Április 1. - Fordított nap

kötélhúzással, játékbarlanggal, sorversennyel és további izgalmas programokkal.

Köszöntés

Üdvözöljük a 100 éves Puskás Technikum megújult honlapján!

 

 

 

 

Puskás Panoráma

 

Kiváló érettségiztető vizsgahely

 

A Nemzeti Tehetségsegítő Tanács által Akkreditált Kiváló Tehetségpont

 

Tehetség.hu

 

A Cetntroszet TISZK tagja

 

Budapest