Ifjúkori Diáktársaink, 50 éve Barátaink, PUSKÁS Diákok!

 
2007  szeptember 1-én a Puskás Tivadar Távközlési Technikum gyönyörű Alma Máterében valóban sok olyan történt velünk, amire az iskolánk jelenlegi igazgatója utalt ma beinduló „reformkori” honlapunk nyitó oldalán.

Látnunk kell, azok a célok, amelyeket tanáraink, példaképeink az 1960-1964 közötti években, napi rendszerességekkel „tápláltak” belénk, azok fontosak voltak és megvalósulhattak a mi vonatkozásunkban is !

Sokat kellett tenni mindenkinek, a maga tudása és szorgalma szerint. De a 2012-es évben fogjuk ünnepelni az Alma Máter 100 éves múltját! A kor „világfiának”, a névadó  Puskás Tivadarnak  sokat köszönhetünk. 

Az elmúlt 100 év technológiai fejlődése – amiből 50 évet a magunk életében is megtapasztaltunk - lenyűgöző mindenkinek! Értenünk kell a villamossági törvények, hálózatok, rendszertechnikák alkalmazását, azok fejlesztési igényeit, de sok-sok más csoda is történt környezetünkben!

A távközlés, a műsorszórás, a műholdakon keresztüli rádiózás, a szoftver és hardver eszközök létrehozása és a műszaki tudományok számos más területén közülünk is sokan jelentőset alkottak! Eredményeikkel, kitüntetéseikkel öregbítve iskolánk hírnevét  és további biztatást adva  a Puskás Tivadar útján való helytálláshoz.

Iskolánk honlapjához kapcsolódva a „Nagy Generáció” szerkesztett oldalain szeretnénk mindenről írni, kapcsolatot építeni mindenkivel, aki ránk fog találni! 

Puskás öregdiák médiaszerkesztők baráti, szép ünnepnapot és hétköznapokat kívánnak mindenkinek.

2011. március 15-én

vissza a főoldalra...