Ballagás 2018.

  • Megjelent: 14 May 2018

Májusi eső aranyat ér, tartja a mondás, de május ötödikén másfajta „kincsek” lepték el az iskola udvarát. Napsütéses szép időben ünnepelhettük, búcsúztathattuk iskolánk érettségi előtt álló diákjait. A ballagók sokaságában 40, 50 és 60 évvel ezelőtt végzett öregdiákjainkat is köszönthettük.

A ballagási menet érkezése után előbb a Himnuszt, majd Heller Ferenc intézményvezető útravaló gondolatait hallhattuk. Hagyományainkhoz híven a ballagó osztályok képviselői átadták albumlapjaikat az emlékalbumhoz, majd az iskola zászlaját ünnepélyesen az eggyel kisebbeknek, hogy ők vigyék azt tovább. A zászlórúdon emlékszöget helyeztek el a végzősök és az 50 éve végzettek nevében, végül pedig a ballagó botra felkerültek a szalagok.

Az ünnepség háziasszonya Moravcsik Katalin tanárnő volt, a műsorvezető Gaál Bertold 10.a osztályos tanuló. Verset mondott Szőcs Andrea 12.e, a ballagó osztályok gondolatait Pálinkás Zoltán 12.a, Vlasics Olivér 12.b és Barta Botond 12.e tolmácsolták. Az eseményt élő zenével színesítette a 12.b zenekara: Gazsó Ákos, Menyhárt Csongor, Nagy Balázs, Papp Áron és Tobak Botond.

Az ünnepségen készült képeink az iskola facebook oldalán tekinthetők meg.

Az öregdiákokról készült képek pedig ebben az albumban.

Cikk kategória: