BMSZC elismerések pedagógusnap alkalmából

  • Megjelent: 12 June 2019

Pedagógusnap alkalmából a Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum köszöntötte pedagógusait. Az elismeréseket és díjakat Dr. Molnárné Rénes Éva kancellár asszony és Csontó Béla főigazgatói jogkörben eljáró szakmai főigazgató-helyettes adta át. Beszédükben kiemelték, hogy legszívesebben a centrum összes, majd ezer pedagógusát meghívták volna az ünnepségre, de sajnos erre nincsen lehetőségük.

A Puskás Tivadar Távközlési Technikum pedagógusai közül BMSZC-díjat kapott Miterli Zoltán, mint az év senior pedagógusa, Sós Ferenc pedig mint az év pedagógusa.

További elismerésben részesültek:

  • Kolozsvári Imre, az Ágazati és ágazaton kívüli Szakmai Érettségi vizsgatárgyak Versenyére (ÁSZÉV) való eredményes felkészítő munkájáért (1-3. helyezés).
  • Prusinszki István, az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny (OSZTV) Távközlési technikus kategóriában való eredményes felkészítő munkájáért (1-3. helyezés).
  • Vigh Sándor, az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny (OSZTV) Infokommunikációs hálózatépítő és üzemeltető kategóriában való eredményes felkészítő munkájáért (1. helyezés).
  • Valamint Szalainé Török Edit és Bédy László a Szakmák éjszakája rendezvényen való közreműködésükért.

http://www.puskas.hu/100/images/bmszc_sos.jpg

Cikk kategória: