Tanévzáró ünnepség

  • Megjelent: 12 June 2015

"Jaj, ne essék félreértés!
Nincsen ebben semmi sértés,
mert történt, történjen bármi,
szeretünk mi ide járni."

Udud István: Tanév végén című versét Földi Adrienn 12.e osztályos tanuló szavalta el (jobbra), miután Szanyi Lilla 10.b osztályos tanuló (balra) a szeptember óta várt Tanévzáró ünnepséget megnyitotta.

A pódiumon Heller Ferenc intézményvezető úr mellett jelenlétével tüntette ki az eseményt dr. Kozka Ferenc a Híradó Bajtársainkért Alapítvány képviseletében, Sajó Ákos önkormányzati képviselő, Fröhlich Henrik a szülői szervezet elnöke és Buday Márk 10.b osztályos diákunk a Diákönkormányzat nevében. A háttérben Moravcsik Katalin tanárnő, aki a rendezvényt szervezte.

A ceremónia keretében közel 150 oklevelet vehettek át diákjaink. Voltak akik közösségi vagy a stúdióban végzett munkájukért, voltak akik önképző kör alakításáért. Mások tanulmányi versenyeken elért helyezéseikért lettek kitüntetve. Természetesen a sportban jeleskedőkről sem feledkeztünk meg. Okleveles dicséretet kaptak még jeles tanulóink és az évfolyamelsők is.

Külön kitüntetésben részesült Radványi Patrik 14. évfolyamos tanulónk, aki a nálunk töltött öt év alatt mutatott tanulmányi és közösségi munkájával érdemessé vált a Puskás Emlékérem átvételére. Neki külön gratulálunk!

A temérdek oklevél kiosztása előtt és után a Fantenna zenekar szórakoztatta a lombok hűs árnyai alá terelt diáksereget. A zenekar tagjai: Gazsó  Ákos (dobok), Papp Áron (szólógitár és ének), valamint Tobak Botond (basszusgitár). Mindhárman a 9.b osztály tanulói.

Majd végül, hagyományainkhoz híven a végzős évfolyam legnagyobb tanulója, Halász lászló 12.a a hátán vitte körbe a legifjabbak legkisebbikét, Németh Benedeket a 9.a-ból.

 

Cikk kategória: