október 2012

Koszorúzás az újbudai Puskás-szobornál

  • Megjelent: 29 October 2012

Koszorúzási ünnepséget tartottunk október 26-án Puskás Tivadar XI. kerületi szobránál, a Szombathelyi téren. A Puskás Tivadar Távközlési Technikum alapításának 100. évfordulója alkalmából rendezett megemlékezés az ünnepi hét eseményeihez kapcsolódott. Az immár hagyományos koszorúzáson először vett részt Maros Katinka, Puskás Tivadar Bécsben élő ükunokája.

Békésy György Fizika Emlékverseny

  • Megjelent: 15 October 2012

Felhívás

Békésy György Nobel-díjas tudós születésének 100. évfordulójára a középiskolák 11. évfolyamos tanulói számára 1999. májusában fizika versenyt szerveztünk. A verseny szakmai sikerére tekintettel idén is meghirdetjük -a Puskás Tivadar Távközlési Technikum centenáriumi rendezvényeinek részeként- a XIV. Békésy György Fizika Emlékversenyt.

 A verseny időpontja: 2012. november 23-tól november 24-ig.

Idősek napja

  • Megjelent: 12 October 2012

A Puskás Tivadar Híradó Bajtársi Egyesület nyugdíjasklubja is megünnepelte az idősek nemzetközi napját. Az egyesület tagjai október 4-én a Stefánia Kulturális Központban gyűltek össze. Az ünnepi műsorban közreműködött a Puskás Tivadar Távközlési Technikum két 9. a osztályos diákja, Facsar Norbert és Redl László.