Estöri döntőjébe jutott csapatunk

  • Megjelent: 22 February 2022

Iskolánk csapata nagyszerű eredménnyel harmadikként jutott Az Estöri Verseny döntőjébe! A verseny középdöntőjét február 18-án rendezték meg az MTA Könyvtár és Informácios Központjában, és a legjobb tíz csapat került a döntőbe.

A csapatok otthoni feladata az középdöntő során bemutatandó prezentáció elkészítése volt. Ebben a diákok egy konkrét szituációt, jelenséget járnak körbe, amely a korszakhoz, és az idei tematikához kapcsolódik. Feladat volt még egy rövid, maximum 1,5 perces, a prezentációhoz is kapcsolódó kreatív videós tartalom létrehozása.

Csapatunk középdöntős szereplése ide kattintva youtube csatornánkon megtekinthető.

A csapat tagjai: Fazekas Benedek, Fikó Máté, Vasadi Róbert. Felkészítő tanár: Sós Ferenc tanár úr.

Az Esterházy Magyarország Alapítvány a 2021/22-es tanévben immár hatodik alkalommal szervezi meg középiskolásoknak szóló országos történelmi versenyét. A verseny célja, hogy a tanulók önálló ismeretszerzés, kutatás segítségével megismerjék Magyarország történelmét, kultúráját és életmódját. A verseny lehetőséget biztosít a kreatívitás és a tehetség kibontakozásának, hogy a feladatokat koriknak megfelelő digitális eszközökkel és saját ismeretkkel oldják meg.

Cikk kategória: