Folytatódik az Estöri - csapatunk a döntőben!

  • Megjelent: 21 March 2020

Az Estöri Kreatív Történelmi Verseny második fordulójába jutott 30 csapat, köztük iskolánk bpest_puskas_10b nevű csapata is. A második fordulóban egy 19. századi index.hu címlapot kellett megtervezniük, olyan országos jelentőségű hírekkel, amelyek megidézik az 1873-1896 közötti időszak legjelentősebb eseményeit. A zsűri végül a mi diákjaink összhatásában és részleteiben is átgondolt, kidolgozott címlapját választotta a második forduló legjobb munkájának! (A képre kattintva megtekinthető.)


A harmadik fordulóban a csapatoknak egy általuk választott korabeli valós vagy fiktív személy Facebook-profilját kellett elkészíteniük. Diákjaink Tisza Istvánt választották. (A képre kattintva megtekinthető.)

http://www.puskas.hu/100/images/estori_facebook.jpg

A harmadik forduló kiegészítő feladata egy kapcsolódó kreatív videós tartalom elékészítése volt, amely a linkre kattintva megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=x1xSlnoJwAY

Iskolánk végül bejutott a negyedik, egyben utolsó fordulóba, ahol a legjobb tizenkét csapat április 23-án méri össze tudását a kismartoni Esterházy kastélyban. Gratulálunk, és sok sikert kívánunk!

A csapat tagjai: Csókási Benedek, Dézsi Bálint és Márton Gergő 10.b.

Felkészítette őket és munkájukat segítette: Sós Ferenc tanár úr.

Forrás: www.estori.hu

Cikk kategória: