Ideiglenes felvételi jegyzék 2024.

  • Megjelent: 20 March 2024

A sorrend csak tájékoztató jellegű, a helyezés még változhat, hiszen a felvételi döntéskor kiesnek mindazok, akik másik tagozatra, esetleg másik iskolába kerülnek be, tehát a listán sok-sok hellyel is előrébb lehet kerülni. A végleges (egyeztetett) felvételi jegyzéket április 26. után kapjuk meg és május 2-ig kell értesítenünk a jelentkezőket.

Az ideiglenes felvételi jegyzékből nem lehet megtudni közvetlenül, hogy a tanuló felvételt nyert-e az adott tagozatra! A jegyzék alapján a győri Felvételi Központ rangsorol az iskola által közölt keretszámoknak megfelelően. A lista elejéről indulva kihúzza azon tanulók nevét, akik nem a Puskás Technikumot jelölték meg első helyen, és az általuk elsőnek megjelölt iskolába eredményük alapján bekerültek. A Felvételi Központ kihúzza azon tanulók nevét is, akik egy másik tagozatot jelöltek előbbre a jelentkezési lapjukon, és oda is teljesítették a követelményeket. Tehát a lista elejétől számolva a keretszámmal megegyező számú vizsgázó nyer felvételt az adott tagozatra. A keretszámokat az iskola felvételi tájékoztatója tartalmazza, valamint az ideiglenes felvételi jegyzék alján is megtalálható.

A felvételi vizsgák eredményei, tapasztalatai vagy egyéb információ alapján a tanulóknak lehetőségük van továbbtanulási szándékuk megváltoztatására. Ehhez módosító Tanulói adatlapot kell kitölteni. A módosításra az általános iskolában van lehetőség 2024. április 8-10. között. Módosítás során tanulmányi területet nem lehet törölni, de a sorrend változtatható, illetve új tanulmányi terület felvételére is van lehetőség. Ez utóbbi csak az érintett középfokú iskolával történő előzetes egyeztetés alapján lehetséges!

   Az ideiglenes felvételi jegyzék itt tekinthető meg (pdf)!   

Cikk kategória: