Kedves Látogató, kedves Barátunk!

Az egyik öregdiák osztály vagyunk a 60-as évek „Nagy Generáció”-jából. Jelen honlapunkat folyamatosan szerkesztjük, bővítjük; megörökítve és közzétéve össszetartozásunk közös élményeit. Reméljük, hogy más osztályok is kedvet kapnak és elkészítik saját honlapjukat, ugyancsak a suli segítségével. „A múlt már elesett hatalmunkból, a jövendőnek azonban még urai vagyunk”, mondotta gróf Széchenyi István. Iskolánknak dicső múltjára a jelen sem hoz szégyent, hiszen ki ne ismerné a kiváló tanulmányi és beiskolázási eredményeket, az egyedülálló rádióamatőr és műholdas kommunikációs tevékenységet.

A mi időnkben már Magyarországon is gyártottak tranzisztorokat (pl. P13), nyugaton ismerték az integrált áramköröket, de a mobil telefonnak, GPS-nek, LED TV-nek, E-book-nak még a gondolata sem létezett. Azóta a technika óriási léptekkel fejlődött, ma már a nagymamák, nagypapák is megértik, mit jelent: "nézd meg az interneten". Életünk megszokott része a PC, sokan tanulmányozzák a honlapokat. Ebben a világban számunkra is természetes, hogy honlapot készítsünk, megtöltsük tartalommal, ezzel is erősítsük a régi osztálytársak barátságát. Jelen honlapunk elődje - Kolleth Miklós (Pier) barátunk felajánlásának köszönhetően - a 2007. évi érettségi találkozónk óta létezett, megörökítve 12 törzsasztal találkozót, 4 osztálykirándulást (benne Erdély 6 nap, 2000 km, 33 helyszín) és további 6 eseményt.

Hírek, tervek
Következő  törzsasztal
2014.01.07
kedd 17:00Tudjuk, hogy vannak közösségi oldalak (Iwiw, Facebook, stb.), viszont mi az alma matertől olyan lehetőséget kaptunk, ami ezeknél sokkal többet ér! Iskolánk szerveréhez csatlakozva érhető el osztályunk honlapja, szimbolizálva az öregdiákok és volt középiskolájuk mai is élő kapcsolatát. Élünk a felajánlott lehetőséggel, amit itt is megköszönünk. Teremtsen kapcsolatot honlapunk az iskola volt és jelenlegi diákjai között, erősítse a barátságot az öregdiákok közösségében! Bárkitől bármikor szívesen fogadunk E-mail üzenetet (lásd Vendégkönyv !).Honlapunkat megnyitottuk
2011.március 15-én

Mottónk: Osztályunk honlapja nem az enyém, nem a tiéd, nem az övé, hanem az osztályé, a miénk!
Büszkék vagyunk Puskás Tivadar iskolánk névadójának életművére, 100 éves alma materünkre.
Dr. Horváth László igazgató: Befogadó Nyilatkozat

Utolsó frissítés:
2013. december 23